Coroneta Divina Misericòrdia

(Aquesta oració la va dictar el mateix Jesús a Santa Faustina a Vilna -Lituània- entre el 13-14 de setembre de 1935. Es pot resar a qualsevol hora, preferentment a les 3 de la tarda, hora de la mort de Jesús. Jesús ens anima a confiar en ell -per això l'oració "Jesús, en Vós confio"- i a ser feliços sent misericordiosos)

Manera de resar-la:
1) Es diu primer: un Parenostre, una Avemaria, un Glòria i un Credo.
2) A continuació es resen 5 desenes (com si es resés el rosari). Cada desena consta de:
Una vegada: "Pare Etern, us ofereixo el Cos, la Sang, l'Ànima i la Divinitat del vostre estimadíssim Fill, Nostre Senyor Jesucrist, pel perdó dels nostres pecats i els del món sencer". Seguit de 10 vegades: "Per la seva dolorosa Passió, tingueu misericòrdia de nosaltres i del món sencer".
3) Finalment, acabades les 5 desenes, es repeteix tres vegades:
"Sant Déu, Sant Fort, Sant Immortal, tingueu misericòrdia de nosaltres i del món sencer".

Credo dels apòstols: Crec en un Déu, Pare totpoderós, creador del cel i de la terra, I en Jesucrist, únic Fill seu i Senyor nostre; el qual fou concebut per obra de l’Esperit Sant, nasqué de Maria Verge; patí sota el poder de Ponç Pilat, fou crucificat, mort i sepultat; davallà als inferns, ressuscità el tercer dia d’entre els morts; se’n pujà al cel, seu a la dreta de Déu, Pare totpoderós; i d’allí ha de venir a jutjar els vius i els morts.
Crec en l’Esperit Sant; la santa Mare Església catòlica; la comunió dels sants; la remissió dels pecats; la resurrecció de la carn; la vida perdurable. Amén.

No hay comentarios:

Publicar un comentario